Bang with Friends wijzigt opnieuw naam: Down heet nu The Next Bang

Bang with Friends wijzigt opnieuw naam: Down heet nu The Next Bang

Niet Bang with Friends, niet Down, maar The Next Bang. Dit is de app die je voortaan nodig hebt als je benieuwd bent wie van je Facebook-vrienden wel geïnteresseerd is in een leuke avond met jou. Het programma maakt een nieuwe start en op de website wordt de The Next Bang de “beste uitvinding sinds de yoga-broek” genoemd.

Bang With Friends is een applicatie waarmee gebruikers via Facebook aan kunnen geven met welke Facebook-vriend hij of zij een leuke avond zou willen hebben. Als de geselecteerde vriend de app ook gebruikt en dezelfde persoon aanklikt krijgen zij beiden een melding.

Via de website is het mogelijk je aan te melden voor de nieuwe Bang with Friends-dienst. Als je wordt toegelaten stuurt The Next Bang jou een pikant bericht.

Bang With Friends begon als een webapplicatie voor Facebook en breidde in mei de dienst uit naar Android en iOS. Dezelfde maand verwijderde Apple de app uit de webwinkel omdat het programma in strijd zou zijn met de App Store reglementen. Dat was niet de enige tegenslag voor BWF: in juli spande gameontwikkelaar Zynga een rechtszaak aan vanwege de overeenkomst met de naam van hun spel Running with Friends.

De naam van het programma werd veranderd naar Down, maar nu hebben Zynga en Bang with Friends een overeenkomst bereikt. Wat The Next Bang precies gaat aanbieden is nog niet duidelijk, we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

[Bron: The Next Bang]

  • Link Gekopieerd!
Bezig commentaar te laden